Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Toyota / Toyota pripravlja pošast za ameriški salon SEMA
Toyota_Land_Cruiser (4)

Toyota pripravlja pošast za ameriški salon SEMA


Prihajajoči salon avtomobilov SEMA je eden izmed najbolj obiskanih avtomobilskih salonov v ZDA in Toyota letos pripravlja pravo pošast, ki bo svoj debi doživela prav tam.

Tudi letos bo Toyota nadaljevala tradicionalno spektakularno predstavitev novosti na prihajajočem SEMA avtomobilskem salonu v Združenih državah Amerike. Letošnji primerek je močno dodelan Toyotin terenec, Land Cruiser Speed Cruiser, ki je opremljen z 5.7-litrskim V8 motorjem z dvema turbinama in doseže hitrost 350km/h!

Toyota_Land_Cruiser (3)

To je hitreje od večine serijskih produkcijskih vozil zato je še bolj omembe vreden primerek. Je tudi močno znižan, zato so izven-terenske lastnosti malce oslabljene, poleg tega pa ima veliko širša in višja platišča za boljši izgled. Kar nekaj aerodinamičnih dodatkov poskrbi, da ima vozilo ves potreben oprijem tudi pri višji hitrosti.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG