Prikaži kategorije
Domov / Novice / Top Gear se danes zvečer vrača na male ekrane celega sveta!
Top_Gear_Začetek (1)

Top Gear se danes zvečer vrača na male ekrane celega sveta!


Po natanko 11 mesecih se na televizijske ekrane vrača najbolj gledana avtomobilistična oddaja na svetu Top Gear, tokrat prvič v zasedbi novih voditeljev.

Čakanje se jutri konča. Verjamem, da si bomo vsi ljubitelji avtomobilov, vključno z bivšimi voditelji (Jeremy Clarkson, James May in Richard Hammond), jutri z veseljem ogledali prvo oddajo nove serije z novimi voditelji. Če že ne zaradi interesa v izdelek nove postave voditeljev in novih scenaristov, pa zaradi količine njihovega neuspeha pri nadomeščanju treh legendarnih voditeljev. Osebno sem velik navdušenec nad oddajo in kemijo prejšnjih voditeljev, zato se toliko bolj veselim njihove Grand Tour oddaje, ki se začne letošnjo jesen, vendar si bom danes zvečer z največjim veseljem ogledal tudi novo oddajo Top Gear. Voditelji so zanimivi, dosedanji posnetki tudi in morda jim uspe narediti pravi spektakel.

Top_Gear_Začetek (9)

Na spletni strani so tudi objavili nekaj informacij in fotografij, kaj lahko pričakujemo v prvi oddaji. Glavni voditelj Chris Evans se odpravi v Nevado, kjer bok ob bok postavi 645-konjskega Dodge Viperja ACR ter Chevrolet Corvette Z06, ki pa ga bo vozila Sabine Schmitz. Vozili sta tudi opremljeni z navideznimi raketami, tako, da bo prav zanimivo videti, kaj so pripravili. Matt LeBlanc se bo uvodno predstavil s testom Arielovega izventerenskega bugija z imenom Nomad. Prav tako se bo pomeril s Chrisom Evansom v tekmi med ZDA in Združenim Kraljestvom. Oddaja bo predvajana na programu BBC 2 ob 20. uri. Komaj čakam!

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG