Prikaži kategorije
Domov / Novice / Top Gear ne bo iskal zamenjave po odhodu Chris Evansa
Chris_Evans_Zamenjava

Top Gear ne bo iskal zamenjave po odhodu Chris Evansa


Dolgoletni radijski voditelj Chris Evans, ki je bil povabljen k vodenju oddaje Top Gear je po zadnji epizodi napovedal odhod.

V nedeljo je bila predvajana zadnja epizoda 23. sezone oddaje Top Gear, po kateri je glavni voditelj Chris Evans oznanil svoj odhod s tega položaja. Po tej informaciji je bila reakcija gledalcev pričakovana, saj so se po kritiziranju Evansovega neuspešnega truda postati Clarkson, začeli spraševati kdo ga bo nadomestil v 24. sezoni. BBC je odgovoril in pojasnil, da nimajo trenutnih načrtov nadomestiti Chris Evansa ali to storiti v prihodnje.

Chris_Evans_Zamenjava

To torej pomeni, da bo vlogo glavnega voditelja prevzel eden izmed petih preostalih voditeljev, najverjetneje Matt LeBlanc oziroma “Joey”, ki je že v pretekli sezoni stal ob boku Evansa med napovedovanjem. Zdaj ima ekipa kar veliko dela, saj bo ob naslednji Top Gear sezoni, konkurenčna oddaja, ki jo vsi nestrpno pričakujemo že v polnem teku. The Grand Tour, katere voditelji bodo Jeremy Clarkson, Richard Hammond in James May, bo na sporedu letos jeseni in načrtujejo kar 12 epizod.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG