Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Seat / To je Seat Mii by Cosmopolitan – Opremljen za nežnejši spol
Mii_Cosmopolitan (5)

To je Seat Mii by Cosmopolitan – Opremljen za nežnejši spol


Le katera ga nebi? V Londonu je bil predstavljen nov mestni malček podjetja Seat, ki je nastal v sodelovanju z revijo Cosmopolitan in nudi vse kar vsaka dama potrebuje v vozilu.

Pretekli teden smo poročali o prvi fotografiji platišča, včeraj pa je na FashFestu v Londonu potekala uradna predstavitev novega mestnega malčka, namenjenem ženskam. Seat Mii by Cosmopolitan je vozilo o katerem je bilo toliko govora v Londonu in Cosmopolitan pravi, da je popoln avto za ženske. Kar nekaj avtoric avtomobilističnih novic se ne strinja in pravijo da gre za prodajo ideologije in načina življenja kot bi ga lahko pričakovali pri moderni ženski in ne vozila. Pričakovali smo vozilo, ki je enostavno za parkirati in ima dovolj prostora za 6 rezervnih parov čevljev.

Vozilo je na voljo v dveh barvah, vijolični Violetto in beli Candy White, kot tudi podrobnostmi v barvah šampanjca. Blišč vozila pa dopolnjujejo dvobarvna platišča z dodanim bisernim lakom. Rumenkasta barva šampanjca spremlja sprednje žaromete, stranska ogledala in v notranjosti zračnike klimatske naprave, šive in okvir infotainment sistema. Sedeži so oblazinjeni v alkantaro in privlačno vijolično barvo. Na pragovih opazimo aluminijaste ploščice z napisom “COSMOPOLITANlovesMii”.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG