Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Tesla / Tesla Model 3 ujeta na javni cesti!
tesla-model-3-prototype

Tesla Model 3 ujeta na javni cesti!


Le nekaj dni po uradni predstavitvi novega Modela 3 je bil le-ta že opažen na javnih cestah med fotografiranjem v Kaliforniji.

Le teden je minil od predstavitve nove baby Tesle, ki je bolj cenovno dostopna, a še vedno zabavna za vožnjo.

Z začetno ceno okrog 30.000 €, obljubljenim dosegom 350 kilometrov in pospeškom do stotice pod šestimi sekundami je naravnost zasvojila svoje bodoče kupce, saj se prednaročila zbirajo s svetlobno hitrostjo. Očitno bo Model 3 električne avtomobile spet uvrščal med najbolj priljubljene.

Tesla_Model_3_05

V le treh dneh je Model 3 dobil kar 276.000 naročil, zadnja številka, ki jo je direktor Elon Musk objavil na socialnih omrežjih, pa je bila 325.000, kar uvršča Model 3 med najbolj uspešne nove avtomobile, sploh pa med najbolj uspešen začetek prodaje električnih avtomobilov do sedaj.

Kljub informacijam, da prikazan Model 3 še ni povsem končna različica, očitno izgleda dovolj privlačno za mnoge svetovne kupce. Do serijske proizvodnje se bo spremenila notranjost, zunanjost pa bo morda na sprednji maski prejela zračne reže, ki so zdaj manjkale.

A kljub vsem napovedim so mimoidoči v Kaliforniji uspeli v objektiv kamere ujeti fotografiranje Modela 3, ki kljub razvojni fazi že sedaj izgleda fenomenalno in se lahko ponosno postavi ob bok Model S.

Sedaj čaka Teslo naporna naloga. Izdelati mora namreč dovolj primerkov, ki so bili naročeni od uradne predstavitve dalje.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG