Prikaži kategorije
Domov / Novice / Špan za lažjo registracijo mopedov ponuja 25 za 100!
AVTOBLOG-25je100 (5)

Špan za lažjo registracijo mopedov ponuja 25 za 100!


S prvim majem v veljavo stopi nov zakon po katerem morajo biti vsa kolesa z motorjem, tudi tista, ki imajo končno hitrost 25 kilometrov na uro, registrirana. Ravno zaradi teh dodatnih stroškov in skrbi so se pri Španu na Brezovici odločili za akcijo 25 za 100, kjer vam za ceno 100€ uredijo vse in na dom pošljejo vso dokumentacijo, registrske tablice in še čelado.

Z registracijo kateregakoli vozila je veliko stroškov in skrbi s samo registracijo in zavarovanjem. Po novem v ta sistem padejo tudi kolesa z motorjem in mopedi s končno hitrostjo do 25 kilometrov na uro, ki do sedaj tega niso potrebovala.

AVTOBLOG-25je100

Če se sprašujete kam vse bo sedaj treba za urejanje vse potrebne dokumentacije imam za vas dobro novico, saj so pri Španu pripravili paket 25 je 100, kjer lahko vse uredite iz domačega naslanjača in vam za ceno 100€ kar na dom pošljejo vse potrebne papirje, zavarovanje, registrske tablice in še celo čelado, ki je po novem zakonu ravno tako obvezna.

AKCIJA – Špan – 25 je 100!!!Torej vam po novem za registracijo vašega kolesa z motorjem ali skuterja sploh ni potrebno stopiti iz svojega doma, le obiščite spletno stran https://25je100.si/ in sledite štirim enostavnim korakom:

1. Izpolnite vlogo

Najprej si na vaš računalnik ali tablico prenesite vlogo, jo natisnite in v celoti čitljivo izpolnite.

2. Slikajte vlogo in potrebne priloge

S svojim telefonom slikajte izpolnjeno vlogo in potrebne dokumente ter jo oddajte preko obrazca na tej povezavi. Pazite le, da so vsi podatki razločno vidni.

AVTOBLOG-25je100.

3. Pregled vloge in priprava predračuna

Po oddaji vloge, bo ekipa avto-centra Špan preverila verodostojnost vseh priloženih listin in pripravila postopek. Ko bo le ta preverjen, boste dobili elektronsko pošto s predračunom, ki ne bo znašal nič več kot 100€. Postopek oddaje preko spleta je možen le za kolesa z motorjem in skuterje, za katere zakonsko ni predpisan tehnični pregled.

4. Plačilo in prejem

Po prejetju plačila, bodo v najkrajšem možnem času na vaš naslov poslali dokumente, registrsko tablico ter želeno čelado. Tako boste imeli registriran moped in se boste še naprej lahko brezskrbno vozili, brez letanja naokoli in čakanja v vrstah pri najbližjih tehničnih pregledih, kot ste verjetno mislili, da vas po novem zakonu vse to še čaka. Zato pohitite dokler akcija še traja in registrirajte svoj moped pri Avtocentru Špan na Brezovici.

AKCIJA – Špan – 25 je 100!!!

AVTOBLOG-25je-100

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG