Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Renault / Prihajajoči Renault Megane RS ujet v objektiv!
AVTOBLOG-New-Renault-Megane-RS-1 (5)

Prihajajoči Renault Megane RS ujet v objektiv!


Bo novi Megane RS v novi generaciji spet osvojl krono najboljšega športnika v ”Golfovem” segmentu?

Renault nam je že pred časom v kratkem video posnetku namigoval prihod nove generacije Megana RS, pred nekaj dnevi pa je po spletu zaokrožila fotografija zadka Megana RS brez kamuflaže!

Kljub temu, da fotografija ni ravno visoke ločljivosti, gre brez dvoma za novega Megana RS. Takoj opazimo bolj agresivni zadnji odbijač z zaključkom izpušnih cevi v obliki trapeza in izrazit difuzor. Renault je z vsemi podrobnostmi še vedno izjemno skrivnosten, predvidevamo pa, da bo Megane RS nove generacije razkrit na septembrskem avto salonu letos jeseni v Frankfurtu.

AVTOBLOG-New-Renault-Megane-RS-1 (3)

Skoraj zagotovo ga bo poganjal popolnoma nov 2,0-litrski štirivaljni bencinski agregat s turbo puhalom, razvil pa bo najmanj 300 konjskih moči. Moč bo na kolesa prenašal šest stopenjski ročni menjalnik, prvič v zgodovini modela pa naj bi za doplačilo na voljo bil tudi dvosklopčni samodejni menjalnik.

AVTOBLOG-New-Renault-Megane-RS-1 (2)

Poleg tega, da bo prvič na voljo dvosklopčni samodejni menjalnik in močnejši motor, nekateri viri navajajo tudi to, da naj bi imel vgrajen sistem štirikolesnega krmiljenja! To pomeni, da bo na zavojih še bolj vodljiv in stabilen.

V galeriji si lahko ogledate novega Megana RS, ujetega med testiranjem!

Vir: CarPix for CarSCoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG