Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Prenovljen Mercedes C razred že skorajda pripravljen
AVTOBLOG-Mercedes C-Class facelift (2)

Prenovljen Mercedes C razred že skorajda pripravljen


Mercedes-Benz C razreda že od nekdaj velja za vstopni model v prestiž te znamke, v prenovljeni izvedenki pa ji bodo namenili tudi najnovejšo tehnologijo.

Trenutna generacija Mercedesovega C razreda je bila predstavljena leta 2014, kar pomeni da je ”novejša” od razreda CLA, CLS ali celo S razreda. Kljub temu, pa brez potrebne prenove ni najbolj konkurenčen v poplavi tekmecev.

AVTOBLOG-Mercedes C-Class facelift (4)

Zadnje fotografije, ujete med testiranjem nakazujejo, da nemški proizvajalec že testira prenovljenega naslednika. Zakamuflirano testno vozilo so opazili v severni Evropi, glede na dele vozila, ki so zakamuflirani, pa lahko sklepamo, da bo imela prenovljena generacija nov komplet odbijačev, ki se bo skladal s trenutnim oblikovalskim jezikom te nemške znamke. Poraja se tudi vprašanje o novih žarometih in novejšo sprednjo masko, zagotovo pa so se inženirji pri prenovi niso izpustili niti notranjosti.

AVTOBLOG-Mercedes C-Class facelift (1)

Pričakujemo  kopico nove tehnologije, kar pomeni, da bo vgrajena najnovejša generacija Mercedesovega multimedijskega sistema, izboljšana varnost, novi motorji in celo menjalniki. Uradno razkritje pričakujemo na Frankfurtskem avtosalonu, ki bo potekal septembra.

Najprej pričakujemo limuzinsko različico, tej pa bo sledila tudi Wagon, Coupe ter tudi Cabrio izvedenka

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG