Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Porsche / Povsem nov, a že zarjavel Porsche GT3 RS?
porsche-911-gt3-rs-rusty (3)

Povsem nov, a že zarjavel Porsche GT3 RS?


Želite povsem novega Porscha 911, a si hkrati želite, da bi izgledal bolj…starinsko? Vaša želja je bila uslišana!

Če kaj res dobro ohranja vrednost,  kljub temu, da je rabljeno, je to prav gotovo Porsche 911 GT3 RS. Zelo omejena izdaja je namreč zahtevala kar debelo denarnico, ki je seveda nima vsak.

Že njegova specifikacija pove veliko o posebnosti avtomobila. 4,0-litrski šestvaljnik oskrbuje zadnja kolesa s kar 500 konjskimi močmi in 460 Nm navora. S pomočjo 7-stopenjskega PDK menjalnika do stotice potrebuje le 3,3 sekunde in doseže najvišjo hitrost 310 km/h.

porsche-911-gt3-rs-rusty (1)

Kako se torej lahko srečata visoka zmogljivost in “starinski” izgled? Naš primerek GT3 RS je ovit v prav posebno folijo, ki mu omogoča izgled, kot da je bil dolgih 30 let zaprt v vlažni lopi. Vsekakor izgleda neverjetno privlačno!

Za preobrazbo je bilo zadoljženo švedsko podjetje WrapZone, ki je med drugim v folijo obleklo tudi avtomobile znanega športnika in ljubitelja avtomobilizma, Jona Olssona.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG