Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Ford / Popoln Ford GT v Martini preobleki z Vossen platišči!
AVTOBLOG-Martini-Ford-GT-Vossen (9)

Popoln Ford GT v Martini preobleki z Vossen platišči!


Z omejeno serijo le 250 vozil imate že v osnovi zelo majhne možnosti, da boste videli enega, kaj šele ga vozili. V primeru, da se vam nasmehne sreča pa upajte, da boste videli točno tega, saj predstavlja avtomobilski ekvivalent pornografije.

Izmed te izjemno omejene serije Forda GT, jih je precej odetih v precej dolgočasne barve. Ravno zato vam kažemo ta primerek, ki je po našem mnenju najlepši izmed vseh dvesto petdesetih, ki bodo ugledali luč sveta. Slike dotičnega primerka je delil  Vossen, ki je s svojimi platišči še dodatno začinil ta 650 konjski superšportni avtomobil v Martini preobleki, ki svojo moč črpa iz 3.5 litrskega twin-turbo EcoBoost V6 motorja.

AVTOBLOG-Martini-Ford-GT-Vossen (11)

Ravno te ‘Martini’ barve imajo bogato dirkaško zgodovino in po našem mnenju neverjetno dobro pristojijo ameriškemu superšportniku, platišča z imenom S17-01 s konkavnim profilom pa dodajo še tisto piko na i celotnemu izgledu.

Ta platišča lahko sicer naročite v velikostih med 19 in 24 palcev, začetna cena pa je neverjetnih 1400€ za eno platišče. Če bi jih radi namestili na svoj avtomobil lahko na srečo povemo, da ne rabite biti eden izmed izbranih 250 srečnežev, ampak lahko platišča namestite tudi na vrsto drugih superšportnih avtomobilov kot so Mercedes AMG GT, Audi R8, McLaren 570S, McLaren 720S in Porsche 911 GT3 RS.

Oglejte si zgornjo fotogalerijo, morda najdete celo novo ozadje za vaš računalnik ali pametni telefon, saj Ford GT v Martini preobleki z Vossen platišči, predstavlja skorajda avtomobilsko popolnost.

AVTOBLOG-Martini-Ford-GT-Vossen (8)

Vir: Vossen
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG