Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / Podjetje Wheelsandmore se je poigralo z novim Audi RS5!
AVTOBLOG-audi-rs5-coupe-wheelsandmore-tuning (4)

Podjetje Wheelsandmore se je poigralo z novim Audi RS5!


Ker ima tekmec Mercedes AMG C63 S Coupe že v osnovi veliko prednost v moči, so se pri podjetju Wheelsandmore odločili zmanjšati razliko in tako Audi RS5 namenili več moči in nekaj lepotnih popravkov.

S posegom v motorno elektroniko in dodatkom bolj učinkovitega zračnega filtra, so tako iz 2,9 litrskega RFSI V6 motorja iztisnili 505 konjskih moči, ter 680 Nm navora, kar predstavlja 55 ‘konjski’ prirastek, navor pa se je dvignil za 80 Nm v primerjavi s standardnim RS5. Ta Stage 1 predelava vas bo stala dva tisočaka in pol, pri Wheelsandmore pa ponujajo tudi Stage 2 nadgradnjo, ki ponuja 520 konjskih moči in 690 Nm navora. To so dosegli z lažjim in bolj pretočnim izpušnim sistemom, ki odlično sodeluje s Stage 1 nadgradnjo in tako zagotavlja pospešek od 0 do 100 kilometrov na uro v vsega 3,6 sekunde, kar je za 0,3 sekunde hitreje od originala.

Za nekaj dodane vizualne privlačnosti, vam bodo na RS5 namestili tudi njihova 6Sporz² ali F.I.W.E platišča v velikosti 20 palcev, ki so obuta v pnevmatike širine 275 ali 295mm odvisno od izbrane širine platišč. Za globlji efekt, lahko izbirate tudi različne odtenke barv za platišča, najbolje pa gredo skupaj z novim kw vzmetenjem, ki omogoča nastavljivo višino avtomobila. Mi bi ga imeli, pa vi?

AVTOBLOG-audi-rs5-coupe-wheelsandmore-tuning (9)

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG