Prikaži kategorije
Domov / Novice / Nevaren prevoz tovora na ljubljanski obvoznici
beli-bmw-suv-lj-obvoznica (2)

Nevaren prevoz tovora na ljubljanski obvoznici


Iz tujine prihajajo takšni in drugačni posnetki nespametnega prevoza različnega tovora. Tokrat smo takšne neumnosti deležni v Sloveniji, kjer za še slabši ugled znamke skrbi voznik belega SUVa znamke BMW.

Žurnal24 je včeraj poročal o nenavadnem in nevarnem početju voznika belega BMW X3 na ljubljanski obvoznici. Ta je namreč s pomočjo sopotnika skozi stransko okno prevažal letev in s tem ogrožal druga vozila na cesti. Šlo je za vozilo z koprskimi registrskimi tablicami. Na zadnjih sedežih naj bi sopotnik poskušal letev držati kar se da pri miru, vendar je zaradi dolge premikajoče se letve voznik vozil počasi ter oviral promet, hkrati pa je bila nevarna letev daljša od avtomobila in zato nevarna za zadaj vozeče.

beli-bmw-suv-lj-obvoznica (1)

Lahko si le predstavljamo do kakšne tragične nesreče bi lahko prišlo, če ne bi šlo vse po načrtu kot sta si ga zamislila pametna strokovnjaka.

Vir: Žurnal24
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG