Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Mercedes-Benz S-Class z agresivno rusko predelavo
AVTOBLOG-mercedes-s500-widebody-render- (1)

Mercedes-Benz S-Class z agresivno rusko predelavo


Se vam zdi, da tak komplet odbijačev spada na tako prestižno limuzino kot je Mercedes-Benz S razreda?

Kljub temu, da smo mislili, da bolj agresivnih kompletov odbijačev od tistih podjetja Liberty Walk ali Prior-Design skorajda ni možno videti, vam na ogled postavljamo tale primerek Mercedes-Benz S razreda.

Seveda gre za računalniške skice, ki so delo znanega oblikovala Denisa Mulyava. Po njegovih besedah jih je ustvaril za rusko podjetje Topkontur, ki slovi po neobičajnih predelavah serijskih vozil. Če le za sekundo pomislimo na to, da bi točno tako limuzino srečali na cesti, nas bi skoraj zagotovo prevzeli izredno široki blatniki in robusten izgled odbijačev z vsemi poudarjenimi elementi. Na videz že skorajda tankovski oklep se močno razlikuje od drugih predelav tega vozila kot smo jih vajeni od predelovalcev Liberty Walk ali Prior-Design.

AVTOBLOG-mercedes-s500-widebody-render- (3)

Prestižna limuzina S razreda tako izgleda precej bolj agresivno, ne bi pa bili presenečeni če bi jo videli v računalniški igri ali pa v filmu, kjer že tradicionalno pretiravajo z vsemi predelavami.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG