Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Lamborghini / Lamborghini Huracan v Verde Mantis barvi z ADV.1 platišči
verde-mantis-green-lamborghini-huracan-lp610-4-black-wheels-red-lip-adv1-forged-wheels-vorsteiner-novitec-F

Lamborghini Huracan v Verde Mantis barvi z ADV.1 platišči


Predelava že tako izjemnega Lamborghini Huracana v Verde Mantis barvi, je lahko zelo težavna zamisel. In tudi je – v prav vseh pogledih! To je tudi razlog, da je predelovalna skupina, ki je skrbela za uspešno predelavo tega vozila, potrebovala le najbolj kakovostne poprodajne dele in nič manj. In končni rezultat je Huracan neverjetnega izgleda.

Ta Lamborghini Huracan v čudoviti zeleni Verde Mantis barvi, prihaja od predelovalne skupine The Auto Art. Opremljen je z nekaterimi najnaprednejšimi poprodajnimi deli, ki so trenutno na voljo. Vorsteiner platišča iz ogljikovih vlaken ADV.1 je moč opaziti na vozilu, poleg udarnih podrobnosti zunanjosti. Poprodajni dodatki tako naredijo že tako privlačno vozilo še bolj impresivno in mu dajejo osvežen in samosvoj videz v vseh pogledih.

Ta Lamborghini Huracan je opremljen s standardnim 5.2-litrskim naravno aspiriranim V10 motorjem, kot ga je moč najti v Gallardu. Za novejše modele, je motor malce dodelan in proizvede 602 konjske moči oziroma 449kW. To mu omogoči pospeševanje do 100km/h v le 3.2 sekundah, medtem ko doseže končno hitrost 325km/h za nas Evropejce. V vseh pogledih je opaziti agresivno in osveženo naravo avtomobila. V osnovi gre za superavto, vse od zmogljivosti in oblike, do voznih lastnosti. Da pa bi vozilo spravili še na nivo višje, je potrebno dodati visoko-kakovostne poprodajne dodatke, ki omogočijo Huracanu še bolj ekstremen zunanji videz.

Verde Mantis Lamborghini Huracán With ADV.1 Wheels

Ta Huracan je bil prvotno deležen aerodinamičnih sprememb ter platišč. Vorsteiner paket za to vozilo sestavlja nov sprednji podaljšek odbijača, stranske reže za zrak na pragovih ter zadnji difuzor, vse skupaj pa zaključuje čudovit zadnji spojler. Kasneje so dodali udarna ADV005 M.V2 SL platišča velikosti 20×8.5 spredaj ter 20×11 zadaj. Končni izdelek je neverjeteno umetniško delo. Predelava več kot paše na ta Verde Matis Lamborghini Huracan, saj je dokončan tudi z mat črnim sredinskim delom platišč.

Seveda pa ta predelava ne bo vsem posameznikom všeč, zato o tem presodite sami. Vabljeni k ogledu spodnje galerije.

Vir: The Auto Art
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG