Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Alfa Romeo / Katera limuzina srednjega razreda je ”najboljša”?
AVTOBLOG-motorweek-best-luxury-sedan (5)

Katera limuzina srednjega razreda je ”najboljša”?


Ameriški Youtube kanal MotorWeek se je lotil prav zanimivega primerjalnega testa, v katerem je primerjal limuzine srednjega razreda.

V primerjalnem testu se je pomerilo kar sedem limuzin srednjega razreda, med njimi prestižni Mercedes-Benz C razreda, športno naravnan BMW serije 3 in tehnološko napreden Audi A4. Ostali so še Jaguar XE, Alfa Giulia, Lexus IS in Cadillac ATS.

MotorWeek se je primerjave lotil zelo natančno, testiral jih je v pospeševanju do ”stotice”(96km/h), stabilnosti, kvaliteti in še mnogo od drugih. Odkrivali so tudi najbolj ”zabavno” vozilo v zavojih.

Kot je bilo že razvidno iz prejšnjih primerjalnih testov, se je Alfa Romeo Giulia ponovno znašla med prvimi tremi. S tem je pokazala, da je lahko boljša tudi od tistih, ki so v tem segmentu bolj ”podkovani”.

Zanimivo mesto je dosegel tudi Jaguar XE, Lexus IS je bil pričakovano zadnji, BMW serije 3 pa že je pokazal svojo starost. Oglejte si spodnji video posnetek, ki bo razkril zmagovalca.

 

Vir: Motorweek
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG