Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Honda / Je to prenovljena Honda Jazz?
avtoblog-honda-jazz-2018

Je to prenovljena Honda Jazz?


Honda Jazz v Sloveniji velja za prostorno izbiro, kot kažejo najnovejši viri, pa bo kmalu deležna konkretne kozmetične prenove.

Na splet so ”ušle” fotografije prenovljene Honde Jazz, ki bo na ceste predvidvoma zapeljala konec letošnjega leta.

Na zunanjosti takoj opazimo nekaj kozmetičnih sprememb, ki pa na prvi pogled niso tako izrazite. Sprednja maska bo na prenovljenem Jazzu nameščena malce višje, popolnoma novi pa bodo tudi žarometi, prednji in zadnji odbijač ter pragovi.

AVTOBLOG-honda-jazz-fit-2018 (2)

Na fotografijah, ki jih je zbral medij Livedoor, lahko opazimo tudi nova aluminijasta platišča, bolj športno začinjen zadnji ”spojler”, drugačno oblikovane zadnje luči z odsevniki in kromirano letvico.

Sodeč po zapisu na spletni strani Indian Autos Blog, bo Jazz za novo modelsko leto imel pokrove ogledal in nekatere dele sprednjega odbijača v sijoči črni barvi. Kupcem bo na voljo tudi nova barvna paleta, ki bo po novem vključevala tri nove barve, Wide rdečo, Gun srebrno in Light modro.

V notranjosti lahko pričakujemo več sprememb, popolnoma nova bo namreč celotna armaturna plošča, merilniki in multimedijski zaslon z večjim zaslonom. V najbolje opremljeni različici bo po vsej verjetnosti vgrajen multimedijski sistem z navigacijo in MirrorLink tehnologijo ter 7,0-palčnim Digipad zaslonom visoke ločljivosti.

AVTOBLOG-honda-jazz-fit-2018 (1)

 

Prenovljeno Hondo Jazz bo poganjala enaka motorna paleta kot v trenutnem, govora pa je bilo tudi o možnem 1,0-litrskem trivaljnem bencinskim agregatom. Zagotovo pa bo kupcem na voljo sistem za ohranjanje voznega pasu in sistem za vožnjo mimo ovir na cesti.

Pričakujemo jo lahko že konec letošnjega leta, novosti pa si oglejte v fotogaleriji.

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG