Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Ford / Ford želi večjo prodajo najbolj opremljenih Fiest
AVTOBLOG-ford-fiesta-vignale-st (6)

Ford želi večjo prodajo najbolj opremljenih Fiest


Ford bo zvišal cene slabše opremljenih različic in nekoliko znižal cene bolje opremljenih različic kot so Titanium, Vignale in ST.

Ford pravi, da bo nova generacija Ford Fieste privlačila tako nove kupce, kot kupce, ki si že lastijo prejšnjo generacijo Fieste.

AVTOBLOG-ford-fiesta-vignale-st (2)

Glede na Autonews Europe, Ford opisuje tradicionalnega kupca Fieste kot najstnico ki pa je, tako kot Fiesta, čez čas odrastla, se preselila stran od staršev in začela služiti več denarja, pa vendar se vedno hoče izraziti svoje mnenje in okus. In ravno tukaj pride v poštev nova Fiesta, pravijo pri Fordu.

Znamka trdi, da bo kot posledica starejših kupcev Fieste, le-ta na voljo za nekoliko višjo ceno, s tem pa želijo doseči oziroma povečati prodajo bolj opremljenih primerkov v segmentu mestnih avtomobilov.

AVTOBLOG-ford-fiesta-vignale-st (1)

To pomeni, da bo prodaja trenutno najbolj popularne različice Titanium zmanjšala s 35 odstotkov na 43 odstotka, saj se bo 25 odstotkov več kupcev odločilo za športno ST različico, prav tako se bo po njihovem mnenju 10 odstotkov kupcev odločilo za različico Vignale.

Ford trdno verjame tudi v to, da bo Fiesta številne kupce prepričala z vso tehnologijo, ki je primerljiva tudi z vozili iz večjih oziroma dražjih segmentov. Kar nekaj ljudi namreč ne potrebuje večjega vozila, Fiesta pa je v svoji zadnji generaciji tudi izjemno praktična.

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG