Prikaži kategorije
Domov / Novice / Dodatna oprema za Challengerja SRT Demon že od 1$ naprej!
AVTOBLOG-challenger-srt-demon (3)

Dodatna oprema za Challengerja SRT Demon že od 1$ naprej!


Dodge je držal obljubo in tako sedaj ponuja model Challenger SRT v Demon različici že od 85 tisoč dolarjev naprej. O njem smo že pisali pred časom, v zadnjih dneh pa so bile razkrite vse podrobnosti o dodatni opremi med katero lahko izbirajo kupci. Med dodatno opremo najdemo kar nekaj zanimivih stvari, a najbolj nas je pritegnila dodatno oprema za doplačilo vsega le enega dolarja!

Tisti, ki bi radi za dodatno opremo zapravili najmanj, si lahko za le 1 dolar izberejo sprednji sovoznikov sedež, zadnje sedeže v usnju ali blagu, oblazinjen prtljažnik, nekaj ”mehanskih izboljšav’‘ za katere pri koncernu FCA pravijo, da so vredne 6 tisoč dolarjev in pa kit imenovan Demon Crate, ki pa vsebuje hidravlično dvigalko, brezžičični vijačnik z polnilcem, momentni ključ, priročni merilnik tlaka v pnevmatikah, pokrov blatnika in še nekaj drugega orodja, na vseh pa najdemo značilno ”Demon” oznako.

AVTOBLOG-challenger-srt-demon (9)

Mehanske izboljšave bodo vozilo na ”drag” tekmovanju kar se da najbolje izkoristile. Challengerja SRT Demon namreč poganja 6,2-litrski V8 bencinski HEMI motor, ki razvije 840 ”konjev” in neverjetnih 1,044 nevtonmetrov navora!

AVTOBLOG-challenger-srt-demon (5)

Za tisočaka dolarjev si lahko izberete tudi Comfort Audio Group paket, ki vključuje voznikov sedež v oblazinjenju iz blaga, ”premium” tepihe, drugačna pedala in napredni zvočniški sistem Harman Kardon z 900 watnim ojačevalnikom, dvema nizkotonskima zvočnikoma in osemnajstimi zvočniki.

AVTOBLOG-challenger-srt-demon (8)

Paket Black Satin Graphic za 3,495 tisoč dolarjev kupcem omogoča izbiro med petnajstimi barvami zunanjosti, vključujoč pokrov motorja, streho in ”spojler” na prtljažniku v Satin črni barvi.

AVTOBLOG-challenger-srt-demon (4)

Dodge bo proizvodnjo modela Challenger SRT Demon začel že čez par mesecev, proizvajal pa se bo v tovarni v Bramptonu. Prvi primerki bodo pri prodajalcih jeseni, 3,000 primerkov je namenjeno Ameriki, 300 primerkov pa za Kanado.

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG