Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Bi zapravili 1,3 milijona evrov za tega Mercedesa G650?
AVTOBLOG-mercedes-maybach-g650-landaulet-1 (7)

Bi zapravili 1,3 milijona evrov za tega Mercedesa G650?


Na popularnem nemškem portalu rabljenih vozil smo zasledili prav poseben oglas, prodaja se namreč Mercedes-Maybach G650 Landaulet, eden od le 99 izdelanih primerkov!

Sodeč po tem, da je Mercedes izdelal le 99 primerkov modela Maybach G650 različice Landaulet, bi si mislili, da je skorajda nemogoče zasledili kakšnega na trgu rabljenih vozil, vendar temu ni tako.

AVTOBLOG-mercedes-maybach-g650-landaulet-1 (10)

Na spletu smo na nemškem portalu rabljenih vozil Mobile.de zasledili prav edinstven primerek v beli barvi, prodajalec pa dodaja, da bo na prodaj le do 28. maja.

Brez dvoma gre v tem primeru za izjemno redko različico prestižnega terenskega vozila s platneno zložljivo streho, ki prekriva zadnjo vrsto sedežev in prtljažnik. Prodajalec si za njega želi 1,3 milijona evrov, kar mislimo, da bo brez težav tudi dobil. Glede na to, da ga prodajalec sicer še nima v lasti, si je za oddajo oglasa ”izposodil” kar fotografije iz uradne premiere, ki je potekala v Južni Afriki. V oglasu pa je prodajalec napisal tudi, da se točno ta primerek ponaša z belo zunanjo barvo, v notranjosti v celoti prevladuje usnje v rjavi barvi, tehnoloških ”bonbončkov” pa je več kot bi jih lahko prešteli na vse prste rok.

AVTOBLOG-mercedes-maybach-g650-landaulet-1 (1)

Če si vseeno želite podobno vozilo, a obenem ne želite zapraviti toliko, si lahko za slab milijon omislite močno zaželjenega Mercedes AMG G63 6×6, ki se ponaša s šestimi koles! Ta je dostopen na tej povezavi!

Le-ta je bil prvič registriran v sredini leta 2014, s strani prvega kupca, ki ga ima v lasti še dandanes. Ima 14,000 prevoženih kilometrov, odet pa je v črno barvo in usnjem v dveh barvah.

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG