Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / Audi Q5 je znižana “igrača iz sanj”
Audi-Q5-Importfest-Vossen-CVT (12)

Audi Q5 je znižana “igrača iz sanj”


Kanadska predelovalna skupina Pfaff Tuning je opravila več kot odlično nalogo olepšanja in izboljšanja nemškega simpatizerja.

Toronto je mesto, znano po vljudnih prebivalcih, velikem jezeru ter hiši slavnih igralcev hokeja. Zanimivo pa je to, da je Toronto tudi dom predelovalne skupine Pfaff Tuning. Njihova zadnja igračka je Audi Q5, ki je opremljen z Accuair vzmetenjem, kot tudi Vossen platišči. Čeprav se na spletu najde kar nekaj vozil s takimi dodatki, pa je ekipa Pfaff naredila vozilo, ki se vtisne gledalcu v spomin.

Audi-Q5-Importfest-Vossen-CVT (6)

Pojavil se je tudi videoposnetek te zverine. Q5, ki je opremljen s tuning dodatki podjetja Abt Sportline in barvan v Audijevi Teak Rjavi barvi, zelo lepo sedi na 22×10.5″ CVT platiščih v Grafitno sivi barvi. AWE Tuning pa je zadolžen za dovod zraka kot tudi izpuh tega znižanega “terenca”.

So različna poprodajna podjetja s svojim končnim izdelkom naredila vtis tudi na vas?

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG