Prikaži kategorije
Domov / Video / Z Mercedesom blokiral reševalno vozilo na nujni vožnji!
mercedes-slk-stupid-driver

Z Mercedesom blokiral reševalno vozilo na nujni vožnji!


Pred le nekaj dnevi se je predvidoma na slovaški cesti pripetil svojevrsten incident. Nespametno početje voznika črnega Mercedes-Benza je namreč močno ogrožalo soudeležene v prometu ter pacienta, ki je čakal na pomoč reševalcev.

Videoposnetek izredno nespametnega, sebičnega in objestnega voznika sta med svojim delom posnela reševalca na nujni vožnji. Voznik črnega brezstrešnega Mercedesa SLK se je namreč odločil voziti pred reševalnim vozilom, namesto, da bi le-temu dal prostor, da ga prehiti ter kar se da hitro in nemoteno prispe do pacienta, ki je resnično potreboval pomoč.

Voznik kabrioleta tako očitno brez slabe vesti nevarno prehiteva, izsiljuje soudeležene v prometu in na splošno ogroža marsikoga, vključno z reševalcema. Videoposnetek je v le nekaj dneh videlo preko milijon ljudi, v komentarjih pa so voznika tudi početju primerno kritizirali.

Oglejte si nespametno, predrzno, nevarno in življenja ogrožujočo vožnjo.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG