Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Volvo / Volvo ponuja kočo za pobeg od napetega vsakdana
Volvo Launches A Get Away Lodge In Sweden Top Image 1

Volvo ponuja kočo za pobeg od napetega vsakdana


Ker moderno življenje na vseh nas terja visok davek, so novice kot je ta še toliko bolj dobrodošle. Švedski izdelovalec avtomobilov ponuja ‘kočo za pobeg’ sredi pokrajine na severu. S tem vam ponuja možnost, da obenem uživate v sproščenem življenju in odličnem volvu V90 Cross Country. Glede na odličen dizajn in luksuzno notranjost tega volva se sprašujemo, kaj nas pri tem sploh lahko zmoti?

Volvo je sklenil partnerstvo s ponudnikom luksuznih hotelov Tablet Hotels z namenom, da ponudijo kočo, za pobeg od napetega vsakdana, na severu Švedske.  V osnovi dobite volva V90 Cross Country, luksuzen avtomobil za vse vremenske razmere in miren kotiček, za ljudi, ki se hočejo znova povezati s svojimi strastmi v življenju. To je popolna kombinacija skandinavskih počitnic in vožnje z avtomobilom, ki je kot nalašč za tako priložnost; vse v enem paketu.
To omogoča volvovim strankam, da iz prve roke izkusijo njihovo tehnologijo ter udobnost in luksuz, ki ga ponuja njihov premium avtomobil, v kombinaciji z izjemno pokrajino in razgledi. Tradicionalna gorska koča in unikatno doživetje v miru snežnih švedskih gora. Čeprav koča na zunaj izgleda tradicionalno, pa je znotraj renovirana in opremljena z izbranim pohištvom, ki je mešanica skandinavskega dizajna in premišljenega minimalizma.  Nahaja se v neposredni bližini priljubljenega zimskega letovišča Åre v okrožju Jämtland na severu Švedske.

Volvo V90 Cross Country by the Get Away Lodge

Na žalost je ta ponudba na voljo le za omejeno obdobje. To pomeni, da trenutno lahko  rezervirate ‘kočo za oddih’, vendar Volvo ne pove, do kdaj bo ponudba sploh veljavna.

Popolnoma nov Volvo V90 Cross Country je vključen v paket. Terenski premium karavan, primeren za vse vremenske pogoje ima stalni štirikolesni pogon, povišan odmik od tal in tehnološko napredne sisteme za varnost in za pomoč vozniku. Popolno za raziskovanje slikovite okolice, zunanje aktivnosti v bližini, ali samo za vožnjo do prestižne restavracije Fäviken Magasinet v bližini, ki ima kar dve Michelinovi zvezdici.

Get Away Lodge

“Naša raziskava je pokazala, da želi kar šest od desetih ljudi več časa preživeti na prostem. Naš namen je spodbuditi ljudi, da spremenijo prioritete in se ponovno povežejo z njihovimi pozabljenimi strastmi in hobiji. Koča je popolna lokacija za vse, ki hočejo za nekaj dni pobegniti in najti popolno ravnovesje med delom in življenjem, ki ga vsi iščemo” pravi Björn Annwall, podpredsednik globalne izkušnje za potrošnike pri Volvo Car Group.

Obkrožena s zasneženimi gorami, globokimi gozdovi in prelepimi rekami,  koča ponuja spalnico za dva, polno opremljeno kuhinjo z dih-jemajočim panoramskim razgledom na Åreskutanske gore in dnevno sobo z velikim kaminom. Ima tudi jedilnico ter sobo za sprostitev ali jogo, opremljeno z blazinami za jogo ter svečami. V veliki sobi za opremo najdemo raznolik nabor zimske športne opreme, kot so smuči, topla zimska oblačila in snežne čevlje. Popolnoma v skladu z Volvo znamko torej ta destinacija ponuja ultimativno švedsko luksuzno izkušnjo.

Volvo V90 Cross Country

Stranke se lahko zanesejo tudi na 24 urno pomoč, ki jim lahko pomaga rezervirati večerjo, soustvariti posebno pustolovščino na odprtem in ostale male stvari, ki vam polepšajo bivanje.

“Avtomobili in gostoljubje sta popolni par, saj oba vključujeta trdo delo, da končni rezultat izgleda lahek,” pravi Laurent Vernhes, soustanovitelj in direktor Tablet-a. ” Volvo je ustvaril točno tako izkušnjo, po kakršni naše stranke hrepenijo. Sedaj bom delal še bolj trdo, da bom zagotovil, da bo ta koča za oddih le prva med mnogimi!”

Vir: Volvo
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG