Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Volkswagen / Volkswagen T-Roc razkriva podrobnosti
AVTOBLOG-T-roc-koncept-vw-volkswagen (3)

Volkswagen T-Roc razkriva podrobnosti


Oglaševalska kampanja, ki napoveduje prihod novega manjšega športnega terenca z imenom T-Roc, nam je postregla z video posnetkom, ki razkriva podrobnosti težko pričakovanega vozila.

Volkswagen T-Roc se bo v modelni ponudbi znamke uvrščal pod uveljavljenim Tiguanom, pri znamki pa ga opisujejo kot model, ki se bo ponašal z agresivnim videzom, čistimi linijami in vrsto nove tehnologije. Volkswagen pravi, da bo ponujal tudi ”športno” naravnano podvozje, več voznih načinov pri vožnji po brezpotju in seveda tudi štirikolesni pogon.

AVTOBLOG-T-roc-koncept-vw-volkswagen (1)Produkcijska različica naj bi se po besedah znamke močno navezovala na T-Roc koncept. To pomeni, da bo v notranjosti veliko ostrih potez, na sprednjem delu pa bo nameščena maska, ki se bo raztezala čez celo širino vozila, vključevala pa bo tudi sprednje žaromete. Seveda bo T-Roc že v osnovni različici predstavljal plastične obrobe blatnikov in odbijačev, za doplačilo pa bodo na voljo še žarometi s smerniki, ki bodo integrirani v dnevne LED luči.

AVTOBLOG-T-roc-koncept-vw-volkswagen (6)V spodnjem video posnetku si lahko ogledate nekaj kadrov, posnetih tudi v notranjosti vozila. Opazimo barvno kombinacijo oblazinjenja, srebrne dekoracijske dodatke in ne preveč ”velik” multimedijski zaslon.

 

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG