Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Volkswagen / Volkswagen Jetta opažena pred uradno predstavitvijo
AVTOBLOG-VW-Jetta-1 (2)

Volkswagen Jetta opažena pred uradno predstavitvijo


Prenovljena Volkswagen Jetta bo precej bolj privlačnega videza, kot trenutna generacija te popularne in predvsem praktične limuzine ”Golfovega” razreda.

Fotografije so se danes znašle na spletu, po besedah večjih svetovnih medijev, naj bi šlo za prenovljeno Volkswagen Jetto, ki bo uradno predstavljena letos decembra.

Fotografije je objavil medij Autologia, na slikah pa lahko takoj opazimo, da bo nova Jetta precej bolj agresivna(po videzu seveda) od trenutne generacije te dokaj popularne limuzine srednjega kompaktnega razreda. Opazimo tudi nekaj elementov, ki so nas las podobni tistim na Arteonu.

AVTOBLOG-VW-Jetta-1 (3)

Spredaj se pohvali z novo oblikovanimi lučmi, ki so premišljeno skladni z masko v črni barvi. Seveda so novi vsi odbijači, bočna linija in tudi pokrov motorja. Vse spremembe namreč sledijo najnovejšem oblikovalskim jeziku znamke.

AVTOBLOG-VW-Jetta-1 (1)

Zadnje luči so bolj drzne, začuda, pa na strani najdemo tudi črne kljuke na vratih, ki sicer pričarajo kontrast, a po našem mnenju delujejo ”nizkocenovno”. Zanimiv je tudi ”spojler” na prtljažnih vratih, trenutno pa drugih informacij še ni, niti o mogočih pogonskih sklopih, sklepamo pa, da bodo precej podobni trenutni generaciji golfa.

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG