Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / VIDEO: Honda NSX, Porsche 911 Turbo in Audi R8 V10 Plus!
AVTOBLOG-audi-r8-porsche-911-honda-nsx-chris-harris-top-gear (1)

VIDEO: Honda NSX, Porsche 911 Turbo in Audi R8 V10 Plus!


”Igranje” s tremi športniki na praznem dirkališču je zagotovo en izmed najboljših načinov preživetja deževnega dneva.

Voditelj oddaje Top Gear, Chris Harris, ne skriva navdušenja nad Hondo NSX. Že ob prvi vožnji ji je namenil nekaj pohval in jo medtem označil tudi kot cenejšo alternativo Porscheja 918.

Tako kot zadnjič, tudi v tem video posnetku pohvali njen zmogljiv motor in odlično vodljivost, ki se tudi v tokratnem deževnem vremenu izkazala. Krtitik so bile deležne obvolanske tipke za prestavljanje, razočaran pa je bil tudi nad pomanjkanjem odlagalnih prostorov(le kdo jih v takšnem avtomobilu sploh potrebuje?).

AVTOBLOG-audi-r8-porsche-911-honda-nsx-chris-harris-top-gear (4)

Audi R8 V10 Plus se je izkazal z najboljšim zvokom, ki ga pričara orkester atmosferskega desetvaljnika, Harris pa je dodal, da predstavlja odličen paket, ki le malokje razočara.

AVTOBLOG-audi-r8-porsche-911-honda-nsx-chris-harris-top-gear (3)

Porsche 911 se po njegovih besedah pelje enkratno, na zadnji ”drag” dirki pa je končal prvi, kljub temu, da gre le za osnovno ”Turbo” različico in ne ”Turbo S”, ki je še zmogljivejša.

AVTOBLOG-audi-r8-porsche-911-honda-nsx-chris-harris-top-gear (5)

Porsche 911 ima vgrajen 3,8-litrski šestvaljni bencinski motor z dvema turbinskima polnilnikoma, ki razvije 540 konjskih moči ni najzmogljivejši med trojico, saj jih ima Audi R8 V10 Plus kar  ”600”. Na koncu sicer ni nobenega označil za zmagovalca, lahko pa po ogledu video posnetka sklepamo, da bi v svoji garaži najraje videl Porscheja 911.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG