Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / VIDEO: Audi Q7 se tudi na ”težjem” terenu” izkaže!
AVTOBLOG-audi-q7-offroad (2)

VIDEO: Audi Q7 se tudi na ”težjem” terenu” izkaže!


Po vsej verjetnosti boste velikega prestižnega športnega terenca na ”pravem” terenu videli le na tem video posnetku!

Težko bi si mislili, da bi si katerikoli lastnik, ki si lasti tako velikega in prestižnega športnega terenca upal zapeljati na tako ”neurejen” in predvsem blaten teren, kot si je to upal predstavnik Youtube kanala The Fast Lane car.

AVTOBLOG-audi-q7-offroad (4)

Le-ta si je Audija Q7 obutega na celoletnih pnevmatikah, ki niso najbolj primerne za tak teren kar privoščil, najbolj pa se je izkazal na ”spolzkih” podlagah. Na tako ”ozkih” cestah bi si mislili, da bi lahko tudi dimenzije vozila lahko postale problematične, saj Q7 v dolžino meri več kot pet metrov, v širino pa slaba dva metra.

Z njim se je zapeljal v stoječo vodo in blato, kar je Q7 prevozil brez težav, kljub temu, da ni imel nameščenih vsaj zimskih pnevmatik. Med vožnjo je predstavnik ”potarnal” le nad zaslonom  multimedijskega sistema, saj se mu ni zdel nič kaj preveč večji zaslon kot nad njegovim mobilnim telefonom Iphone 6S. Čeprav je to morda vseeno malce preveč ”ostra kritika”je zaslon multimedijskega zaslona v Audiju Q7 manjši kot v drugih vozilih tega segmenta.

AVTOBLOG-audi-q7-offroad (3)

Primerek v video posnetku je imel vgrajen 3,0-litrski V6 TFSI bencinski motor, ki razvije 333 ”konjev”, osnovna različica s 3,0 TDI dizelskim motorjem, ki razvije 218 konjskih moči pa pri nas stane od slabih 68 tisočakov naprej.

Po našem mnenju v video posnetku ne gre za ”ekstremno” zahteven teren, vseeno pokaže obnašanje vozila na blatni pdolagi.

 

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG