Prikaži kategorije
Domov / Dogodki / V Ljubljani ali Celju bo prihodnje leto avtomobilski salon
Avtosalon

V Ljubljani ali Celju bo prihodnje leto avtomobilski salon


Po več kot desetih letih, bo v Sloveniji zopet organiziran avtomobilski salon, lokacija pa bo znana najkasneje konec tedna.

Kot poroča Žurnal24, bo v Sloveniji prvič po letu 2006 zopet organiziran avtomobilski salon. Lokacija še ni znana, vendar pa se bodo organizatorji o tem odločali še v tem tednu in odločitev sporočili ob koncu tedna. Najbolj verjetna sta Ljubljansko Gospodarsko razstavišče ali pa Celjski sejem. Sekcija za osebna motorna vozila bodo ponovni organizatorji, ki so že organizirali sejem leta 2006, v letu 2009 pa so načrti za avto-salon propadli zaradi finančne krize.

Avtosalon1

Letos aprila je bil podoben avtomobilski salon organiziran v sosednjem Zagrebu z naslovom Zagreb Auto Show. Več kot 200 razstavljavcev je predstavilo svoje produkte le mesec dni po Ženevskem avto-salonu, ki je tudi eden izmed najpomembnejših na svetu. Salon se je izkazal za zelo uspešnega, prav tako uspešna pa je bila tudi prodaja razstavljenih vozil. Bomo torej tudi pri nas gostili podoben dogodek, ki bi dvignil nivo avtomobilističnega zanimanja v Sloveniji? Komaj čakamo.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG