Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Tesla / Tudi Teslin Model 3 bo prejel »Ludicrous Mode«!
Tesla_Model_3_01

Tudi Teslin Model 3 bo prejel »Ludicrous Mode«!


Od uradne predstavitve novega modela 3 se pojavljajo nova in nova vprašanja glede novinca. Eno najpopularnejših pa se vsekakor vrti okrog najbolj norega karakterja, ki ga ponuja Tesla; Ludicrous Mode.

Prav to vprašanje se je pojavilo na Twitterju, namenjeno pa je bilo direktorju podjetja Tesla, Elonu Musku. Na veliko presenečenje in srečo vseh nas je bil odgovor pritrdilen. Tako bo tudi novi Model 3 deležen najbolj agresivnega načina, ki ga Tesla premore, in z njim seveda norih pospeškov.

Tesla-Model-3-with-Ludicrous-Mode-001

Če je njegova izjava resnična, (nimamo razloga, da bi v to dvomili) ima Model 3 priložnost, da postane najhitrejši Teslin model, kar se tiče pospeška z mesta, saj bo uporabljal enake motorje kot Model S, hkrati pa bo izgubil kilograme.

Model 3 bo imel sicer manjši doseg, prejel pa naj bi celo nove visokozmogljive baterije.

Tesla_Model_3_02

Po do sedaj znanih podatkih bi tako najmočnejša različica novinca do stotice lahko potrebovala manj, kot sedaj potrebuje najhitrejši Model S; tj. 2,6 sekunde.

Bodo po potrditvi norega Teslinega načina vožnje naročila za novinca še dodatno narastla?

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG