Prikaži kategorije
Domov / Tuning / Topcar predelava Cayenna za rusko mafijo?
topcar-cayenne (1)

Topcar predelava Cayenna za rusko mafijo?


Rusko poprodajno podjetje Topcar ima s Porschejevimi modeli že dolgoletno razmerje; njihova predelava velikega, težkega in zastrašujoče črnega Cayenna pa nedvomno ne bo razočarala ljudi, ki želijo drugim pognati nekaj strahu po kosteh.

Če ste med tistimi, ki so prepričani, da je Porsche popolnoma “zamočil” z vpeljevanjem SUV modelov v njihovo floto… naslednja predelava verjetno ne bo za vas. Za tiste, ki vedo, da tudi Cayenne in Macan ne izgubitega svojega čara zaradi velikosti in manj športne oblike pa je Topcar ustvaril črno pošast za facelift različico – z imenom “Vantage”.

topcar-cayenne (6)

Vse komponente so na voljo kot del dveh paketov, naročite pa jih lahko tudi posamezno; cene delov pa se gibljejo od 120 evrov do 4.500 evrov. Proces predelave se osredotoča na spodnji del avtomobila, Cayenne namreč prejme prednji odbijač s karbonskim “splitterjem”, razširjene blatnike, stranske pragove in karbonski pokrov motorja z zračnimi režami.

topcar-cayenne (5)

Podobno zgodbo najdemo v zadnjem delu: “Vantage Cayenne” prejme modificiran odbijač s posebnim difuzorjem, zadnji spojler iz ogljikovih vlaken in nove zaključke izpušnih cevi – ki izgledajo kot strelno orožje, izgled pa zaključijo ogromna ADV.1 platišča.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG