Prikaži kategorije
Domov / Novice / TOP GEAR: Chris Harris bi med snemanjem skoraj zgorel
AVTOBLOG-chris-harris-accident (4)

TOP GEAR: Chris Harris bi med snemanjem skoraj zgorel


Med snemanjem oddaje Top Gear v Monacu, bi se po nesreči Richarda Hammonda, kmalu ponesrečil tudi priznani voditelj oddaje Chris Harris.

Ko si enkrat gostitelj oddaje Top Gear, vseeno ni vse rožnato. Ne verjamete? Vprašajte Chrisa Harrisa in njegovega kolega Ediija Jordana, ki sta oba komaj ubežala ognjenim zubljem, ki je zajel avtomobil Alpine A110 med snemanjem v Monacu. Harris je avtomobil vozil po slavni etapi relija Monte Carlo SS17, ko je opazil, da se je prižgala opozorilna lučka za napako na motorju.

Ni potreboval dolgo, da je ugotovil v čem je težava. Za The Daily Mail je dejal: “Da moram nujno iz avtomobila sem ugotovil šele, ko sem odprl vrata in so ognjeni zublji švignili nad mojo roko.” Čeprav sta bila na koncu oba vredu, pa ne moremo enako trditi za avtomobil Alpine A110. Ta je bil popolnoma uničen , kar žalosti celo Harrisa. Dejal je: “Na žalost je avtomobil povsem uničen. Vedno me užalosti, ko vidim uničen, sicer izjemno lep, avtomobil.” Tudi  Jordan se je pridružil njegovim besedam: “Voziti po etapi relija Monte Carlo, je bilo zame uresničitev mojih sanj. Avtomobil je bil sijajen. Kar plesal je po gorskih zavojih, Chris pa je vozil fenomenalno. Škoda je, da nismo dokončali testiranja, vendar moramo vzeti v zakup, da se takšne stvari dogajajo.” je dejal.

Incident je uradno potrdil tudi Top Gear, ki je dodal še, da v incidentu ni bil poškodovan nihče. Alpine že raziskuje vzrok požara, dokler pa se ta vzrok ne najde in odpravi, je Alpine ustavil vse testne vožnje na predprodukcijskih avtomobilih, mi pa lahko le upamo, da bo vsaj kakšen izsek testiranja pred požarom, uporabljen v novi sezoni oddaje Top Gear, ki jo že vsi nestrpno pričakujemo.

AVTOBLOG-chris-harris-accident (3)

Vir: The Daily Mail
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG