Prikaži kategorije
Domov / Novice / To so najzanesljivejši avtomobili na evropskem trgu!
AVTOBLOG-najzanesljivejši-avtomobili (12)

To so najzanesljivejši avtomobili na evropskem trgu!


Pri CarBuyer so glede na njihovo raziskavo izdali seznam desetih najzanesljivejših avtomobilov na evropskem trgu. Veliko je Japoncev, nekaj pa je tudi presenečenj.

Ta seznam desetih najzanesljivejših avtomobilov, naj bi baziral na njihovi raziskavi in vključuje nekaj zanimivih primerkov, ki bi morali pritegniti vašo pozornost, če ste pred nakupom podobnega rabljenega, ali v nekaterih primerih tudi novega, avtomobila.

AVTOBLOG-najzanesljivejši-avtomobili (3)
Ne glede na to, da je na trgu že nova generacija, je stari Volvo XC60 še vedno zelo dober avtomobil. Ravno zato je za las ujel deseto mesto, sledijo pa mu Lexus NX, nova generacija Suzuki Vitare in Lexus CT, točno v tem vrstnem redu.

 

Presenetljivo navkljub splošnem prepričanju o zanesljivosti te korejske znamke, ne boste obžalovali nakupa Kie Cee’d, ki se je znašla na šestem mestu, tako kot vam bo dobro služil tudi dražji in večji Lexus RX. Španska alternativa VW Golfu, Seatov Leon je na lestvici zasedel četrto mesto, medtem ko gre bron v roke Audijevemu Q3.

AVTOBLOG-najzanesljivejši-avtomobili (8)

Ne glede na to, da bo šel kmalu v pokoj, saj ga bo zamenjal novejši Karoq, je Škodin Yeti več kot očitno zelo dobra izbira v SUV segmentu, saj je zasedel drugo mesto in izgubil le proti ‘japonskemu pojmu zanesljivosti’ – Toyoti in njenem modelu RAV4.

Kateri pa je po vašem mnenju in izkušnjah najzanesljivejši avtomobil na trgu?

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


  1. J says:

    Res me zanima po kakšni metodologiji prideš do zaključka, da mehansko in še kako drugače identični avti (ceed/i30, leon/golf/a3/octavia itd.) ne pridejo na isto mesto lestvice oz. še bolj bizarno, na nasprotne konce.

  2. passat says:

    vw passat 2.0 tdi

AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG