Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Renault / To je novi Renault Megane R.S. !
AVTOBLOG-renault-megane-rs-monaco-gp-live-stream (7)

To je novi Renault Megane R.S. !


Renault je novega Megana v različici R.S. prvič razkril javnosti na Monaco GP dirkališču pred le nekaj minutami!

Med prenosom v živo ga je pred začetkom dirke vozil  legendarni dirkač Nico Hulkenberg, Renaultov najnovejši ”hot hatch” pa so pripravili v vzorcu dvobarvne kombinacije črne in rumene barve, s katero pri Renaultu praznujejo že 40 letni obstoj znamke v Formula 1.

AVTOBLOG-renault-megane-rs-monaco-gp-live-stream (6)

Nova generacija Megana R.S. si močno želi ohraniti krono v segmentu, kjer se bojuje pred kratkim predstavljena Honda Civic Type R, Ford Focus RS, Seat Leon Cupra in seveda Volkswagen Golf v različici GTI in R.

AVTOBLOG-renault-megane-rs-monaco-gp-live-stream (2)

Moč naj bi zagotavljal 2,0-litrski turbo bencinski motorj, razvil naj bi 300 konjev, serijsko bi moč na kolesa prenašal šest stopenjski ročni menjalnik, medtem ko bo predvidoma prvič na voljo za doplačilo tudi dvosklopčni samodejni menjalnik. Za odlično vozno dinamiko so seveda poskrbeli pri športnem oddelku RenaultSport, vgrajen pa naj bi imel tudi sistem štirikolesnega zavijanja in zaporo diferenciala.

Več bo znanega kmalu, o vsem pa vas bomo sproti obveščali.

 

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG