Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / To je Mercedes-AMG S63 Coupe s Fostla predelavami!
AVTOBLOG-Fostla-Mercedes-AMG-S63-Coupe-1 (4)

To je Mercedes-AMG S63 Coupe s Fostla predelavami!


Vam serijski Mercedes-AMG S63 Coupe ne zagotavlja dovolj pogledov mimoidočih? Razmislite o najnovejši kreaciji nemškega podjetja Fostla, ki se ukvarja s predelavami serijskih vozil.

Legendarno nemško podjetje Fostla, ki slovi po ekstremnih predelavah običajnih serijskih avtomobilov nam je tokrat predstavilo in razkrilo podrobnosti ekskluzivno predelanega Mercedes-AMG S63 Coupe.

AVTOBLOG-Fostla-Mercedes-AMG-S63-Coupe-1 (8)

Mercedes-AMG S63 Coupe po naravi zagotavlja veliko prestiža in zmogljivosti v dokaj neopaznem paketu. Predelavo podjetja Fostla lahko brez dvoma štejemo kot najbolj ”konkretne”.

AVTOBLOG-Fostla-Mercedes-AMG-S63-Coupe-1 (10)

Že na prvi pogled opazimo popolnoma drugačen izgled zunanjosti, kar so dosegli z bolj agresivnim kompletom odbijačev podjetja Prior Design, ki vključuje tudi plastične obrobe blatnikov in stranske letvice. Ta Mercedes-AMG Coupe bo poglede mimoidočih dosegal tudi z posebno oranžno folijo imenovano Chrome Orange. Na vozilo so namestili 15 kraka aluminijasta platišča antrancit črne barve.

AVTOBLOG-Fostla-Mercedes-AMG-S63-Coupe-1 (2)

Motor je enak kot v običajni različici, torej ga poganja 5,5-litrski V8 bencinski motor, ki v tem primerku s pomočjo PP-Performance podjetja, ki se ukvarja s predelavami motorja razvije 730 konjskih moči oziroma 544 kilovatov(v običajnem S63 Coupe razvije le 577 konjskih moči oziroma 430 kilovatov).

AVTOBLOG-Fostla-Mercedes-AMG-S63-Coupe-1 (6)

Fostla ni navedel nobenih predelav notranjosti. Če želite ohraniti prestiž in eleganco serijskega primerka, predelave podjetja Fostla morda niso najbolj primerne za vas, če pa iščete recept za izstopanje iz množice, bodo te predelave zagotovo primerne za vas.

Fotografije nove kreacije podjetja Fostla si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG