Prikaži kategorije
Domov / Dogodki / Tim Gajser je dosegel naslov MXGP svetovnega prvaka!
Tim_Gajser_Prvak (2)

Tim Gajser je dosegel naslov MXGP svetovnega prvaka!


Po vseh neverjetnih uspehih mladega slovenskega predstavnika na Motokros dirkah je Tim Gajser zdaj uspešno dosegel naslov Svetovnega prvaka svetovnega Motokros prvenstva.

MXGP je elitna skupina najboljših motokros voznikov na svetu. Na včerajšnji dirki Monster Energy MXGP of Americas, v Združenih državah Amerike je slovenski predstavnik Tim Gajser dosegel neverjeten rezultat, saj je z uvrstitvijo na četrto mesto prve dirke zagotovil neulovljiv seštevek točk, kar mladega 19-letnega Gajserja postavlja na sam vrh voznikov motokrosa. Z včerajšnjo dirko je tako dosegel naslov svetovnega prvaka pred trenutno druguvrščenim Italijanom Antoniom Cairolijem, ki pa je včeraj zasedel 13. mesto, kar mu je preprečilo možnost bitke za naslov svetovnega prvaka.

Tim_Gajser_Prvak (1)

Zadnje mesece smo redno brali in poslušali o neverjetnih dosežkih Tima in njegove ekipe, zato je novica o dosežku naslova svetovnega prvaka več kot prijetna. Tudi celotna ekipa Tima je presrečna, kot tudi Hondina ekipa, ki so mu po spoznanju da je postal svetovni prvak, vsi čestitali in praznovali z njim. Resnično zaslužen naslov, zdaj pa si Tim kot tudi celotna ekipa zasluži kratek oddih, vendar ne dolg saj so na sporedu še tri dirke svetovnega prvenstva, ki bodo 11. septembra v ZDA, 25. septembra v Italiji ter zadnja, finalna dirka v Nemčiji. Do takrat pa želimo ekipi Tim Gajser iskrene čestitke in še veliko uspehov v prihodnosti.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG