Prikaži kategorije
Domov / Novice / Tako bo izgledala oddaja The Grand Tour
The_Grand_Tour (2)

Tako bo izgledala oddaja The Grand Tour


Z 18. novembrom se na male ekrane vrača trio nekdanjih voditeljev oddaje Top Gear, v novi oddaji The Grand Tour, ki bo predvajana na plačljivem programu Amazon Prime. Nedavne fotografije razkrivajo kako bo oddaja izgledala.

Priljubljeni voditelji Jeremy Clarkson, Richard Hammond in James May se 18. novembra vračajo na televizijske ekrane. Na programu Amazon Prime bodo ponovno izražali svoja mnenja o zanimivih avtomobilih, se odpravljali na potovanja in seveda prepričevali drug drugega kdo ima prav. Zaradi izjemne kemije med tremi voditelji je oddaja Top Gear, katero so predhodno vodili, dosegala rekordno gledanost. Po letu in pol snemanja se v sredini novembra vračajo z dvanajstimi epizodami v prvi sezoni in v zbranih fotografijah si lahko ogledate kako bo oddaja izgledala.

The_Grand_Tour (5)

Zaradi marsikaterih zakonsko določenih pogojev bo nova oddaja snemana v velikem šotoru in ne v studiu. Voditelji bodo očitno sedeli za leseno mizo, za katero bodo debatirali in predstavljali oddajo. Kot vedno, lahko tudi tokrat pričakujemo zdrav hec s pridihom norčevanja.

The_Grand_Tour (3)

Z 18. novembrom bomo (upajmo) tako ponovno ostali odprtih ust in navdušeno pričakovali drugo epizodo v naslednjem petku. Oddaja bo predvajana enkrat tedensko ob začetku vikenda, ob petkih. Tako bomo pridobili še eno avtomobilistično oddajo, ki bo konkurirala BBC-jevem produktu z Matt LeBlancom na čelu.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG