Prikaži kategorije
Domov / Novice / Špan center na Brezovici odprl sodoben motocenter
motocenter-span-brezovica (3)

Špan center na Brezovici odprl sodoben motocenter


Redki so tisti, ki še niso slišali za velik avtocenter Špan na Brezovici pri Ljubljani. Po novem se poleg vseh drugih storitev, ki jih ponujajo, lahko pohvalijo še z novim, sodobnim motocentrom.

Podjetje Špan je tako ob svoji 35. obletnici, ki jo praznuje letos, odprlo povsem novo poslovno stavbo, v kateri bo stacioniran moderen in sodoben kleparsko-ličarski center, ki bo lepo zaključil in povsem osmislil njihov slogan “Vse na enem mestu”. Istočasno so seveda mislili tudi na vse motoriste in jim v ta namen priskrbeli odličen motociklistični center, ki je prav tako lociran v prostorih na Tržaški cesti 547.

Motoristi lahko v centru najdejo prodajni salon, kjer so na voljo motocikli podjetij SYM in Quadro ter vsa potrebna dodatna oprema. Stranke si lahko v salonu motocikle in vso opremo dodobra ogledajo, po dogovoru pa pred nakupom motocikel seveda tudi preizkusijo.

motocenter-span-brezovica (5)

Sam izgled salona močno spominja na motociklistične garaže, ki jih najdemo v Ameriki oz. jih lahko vidimo v ameriških moto oddajah. Vodja komerciale pri podjetju Špan, Andrej Bogataj, je ob slavnostni otvoritvi salona povedal naslednje: »S svežo podobo, retro videzom in bogato ponudbo želimo, da se stranke pri nas počutijo sproščene in si tako lažje izberejo svoj motocikel.«

Poleg prodajnega salona so postavljene servisne delavnice, od salona ločene s stekleno steno. Serviserji imajo široko znanje in poskrbijo za servisiranje motociklov vseh znamk.

Na visokih standardih osnovan nov motociklistični oddelek podjetja Špan Vas vabi, da si vse opisano ogledate tudi v živo.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG