Prikaži kategorije
Domov / Zabava / So to najboljše avtomobilske upodobitve na svetu?
yasid-design-amazing-renders (20)

So to najboljše avtomobilske upodobitve na svetu?


Ob ogledu teh čudovitih interpretacij avtomobilov se nam poraja želja, da bi bil marsikateri izmed uprizorjenih tudi resnično narejen. Naj se vam cedijo sline!

Dnevi, ko smo kot otroci izdelovali umetnine s “krompirjevimi” štampiljkami, tempera barvicami in voščenkami, so mimo. Tudi svinčniki, spreji in podobne dragocene umetnine izgubljajo na priljubljenosti. Prihajamo v obdobje računalniško izdelanih mojstrovin, kjer vsakdo lahko iz naslonjača s klikanjem in tipkanjem pride do presenetljivih rezultatov.

Kot primer vam tokrat predstavljamo Yasid Oozeearjeve impresivne izdelke!

yasid-design-amazing-renders (47)

Yasid Oozeear namreč s pomočjo računalniškega programa Photoshop prikazuje zanimive avtomobilske produkte prihodnosti, od športnikov pa do “nabildanih” pick-up vozil. Verjetno lahko prepoznate stil izdelave iz že prej videnih izdelkov, ki se na spletu pojavljajo že nekaj časa.

Umetnik med drugim uporablja avtomobile, kot so Bugatti Chiron, LaFerrari, stare ameriške “mišice” in japonske uvožence, ki jih dodobra opremi z znižanim vzmetenjem, spojlerji, sprednjimi ter zadnjimi delilniki in vidno izpostavljenimi V10 motorji. S tem ekspirimentira v neznano in precej nemogoče, kar pa končnih izdelkov ne naredi nič manj privlačnih.

yasid-design-amazing-renders (3)

Umetnik, ki prihaja iz čudovitega otoka Mauritius, je v svojih zgodnjih letih vse risal ročno. Kmalu je spoznal, da je prihodnost v računalniških upodobitvah, zato se je 29-letnik preselil v London in začel z lastnim oblikovalskim podjetjem. Pri njegovem delu ga podpirata celo Jon Olsson in ljubitelj Porschev Magnus Walker, ki ga opogumljata k dejanski realizaciji upodobitev.

Udobno se namestite v naslonjač in si oglejte obsežno ter zares čudovito in navdihujočo galerijo impresivnih vozil. Katerega bi radi videli na cestah ali celo v vaši garaži?

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG