Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Renault / Renault Megane R.S. prvič opažen v celoti brez kamuflaže!
AVTOBLOG-Renault-Megane-RS-Leak- (1)

Renault Megane R.S. prvič opažen v celoti brez kamuflaže!


Po premieri v Monaku smo novega Megana R.S. prvič v celoti opazili brez kamfulaže.

Le nekaj dni po tem, ko je Renault novo generacijo Megana R.S. ”razkril” na dirki za veliko nagrado Monaka v rumeni in črni kamuflaži, so ga tokrat fotografski objektivi v celoti ujeli brez kamuflaže.

Megane R.S. v beli barvi ima nameščena aluminijasta platišča srebrne in črne barve, ki smo jih že videli na nekaterih prototipih. Iz fotografij lahko opazimo tudi režo za sprednjima kolesoma, agresivni sprednji in zadnji odbijač, manjši zadnji ”spojler”, ki je pričakovano nameščen nad prtljažnimi vrati in ”kvadratni” nastavek zadnjih izpušnih cevi na sredini difuzorja.

AVTOBLOG-Renault-Megane-RS-Leak- (1)

Prejšnja generacija Megana R.S. je bila sicer izključno na voljo v trivratni različici, nova generacija pa bo na voljo le v petvratni različici, saj povpraševanje po trivratnih modelih pošteno upada. V novi generaciji bo za doplačilo prvič na voljo tudi dvosklopčni EDC menjalnik, serijsko pa šest stopenjski ročni menjalnik.

Srce vozila bo 2,0-litrski prisilno polnjeni štirivaljni bencinski motor, ki bo po govoricah razvil okoli 300 ”konjev”. Novost bo tudi zavijanje z vsemi štirimi kolesi, ki bo sodelovalo z zaporo diferenciala in športnim vzmetenjem.

Popolno razkritje lahko pričakujemo 12. septembra na frankfurtskem avto salonu.

Vir: CarscoopsFotograf: Megane RS Online/Facebook
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG