Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Dacia / ‘Renault’ Logan zna tudi ”driftati”!
AVTOBLOG-renault-logan-dacia-drift-rusija (4)

‘Renault’ Logan zna tudi ”driftati”!


Le kdo bi si mislil, da Renault Logan prav nikjer ne razočara! V spodnjem videoposnetku, ki so ga za namene oglaševanja posneli v Rusiji, je moč videti Logana tudi med driftanjem po ”makadamu” in vožnjo po dirkališču, kjer mu sledijo dirkalniki!

Dacia Logan, se v nekaterih drugih delih sveta, ko je recimo Rusija, prodaja pod imenom Renault Logan, od Dacie pa se razlikuje le po nekaterih kozmetičnih spremembah.

AVTOBLOG-renault-logan-dacia-drift-rusija (3)

Od ”nizkocenovnega” avtomobila bi težko pričakovali, da bi se ”solidno” odrezal tudi v težjih razmerah, pa vendar, je Renault z zadnjo reklamo želel predstaviti limuzinskega Logana na prav takšen način.

AVTOBLOG-renault-logan-dacia-drift-rusija (5)

Videoposnetek so objavili na portal Youtube, prikazuje pa Logana v najrazličnejših razmerah ter na zahtevnejšem terenu, kjer se odlično odreže.

Akcija se začne z dinamično vožnjo po snegu, sledi ji hitra vožnja v neurju, ki pa se nadaljuje z driftanjem po ”makadamu”(kjer bi se sicer znašel kak ”rally” avto).

AVTOBLOG-renault-logan-dacia-drift-rusija (1)

V zadnjem kadru pa Renault Logan igra vlogo sledilnega vozila(”safety car”), kjer mu sledijo pravi dirkalniki, tega ravno ne bi pričakovali pod Renaultovim sloganom ”preverjena vzdržljivost”, pa vendar si je vseeno zanimivo pogledati spodnji video.

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG