Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Volkswagen / Prve vizualne predelave za prestižnega VW Arteona!
AVTOBLOG-vw-arteon-tuning-1 (1)

Prve vizualne predelave za prestižnega VW Arteona!


Že takoj po razkritju Volkswagnovega paradnega konja z imenom Arteon, smo opazili njegov velik vizualni potenical, te predelave pa so nas naravnost navdušile.

Verjetno bo treba še nekaj časa še počakati na predelave motorja, do takrat pa si lahko nedavno predstavljenega prestižnega Arteona v računalniških skicah predstavljamo s ”konkretnimi” vizualnimi predelavami.

AVTOBLOG-vw-arteon-tuning-1 (2)

Za predelave Arteona na fotografijah je zaslužen Zoki Nanci, le-ta je namreč Arteona računalniško ”predelal”. Dodal mu je bolj robusten sprednji in zadnji odbijač, nova aluminijasta platišča s širšimi pnevmatikami, pozabil pa ni niti na znižanje vzmetenja. Na sprednji maski lahko opazimo tudi nemško zastavo, ki se skriva kar pod Volkswagnovo značko.

Na vozilu je ohranil oznako ”R”, kar pomeni, da gre po njegovem mnenju za tako imenovano R-line različico, le-ta naj bi izžarevala ”športnost” že serijsko.

AVTOBLOG-vw-arteon-tuning-1 (3)

Kot se za tako ”drzno” zunanjost tudi spodobi, naj bi imel ta primerek vgrajen tudi zmogljivejši motor. Štirivaljni 2,0-litrski bencinski motor iz prenovljenega Golfa R bi bil lahko dober kandidat, saj razvije 310 konjskih moči in 400 nevtonmetrov navora, Golfa R pa do stotice požene v 4,6 sekunde! Kljub temu, da je Arteon malce težji, verjamemo, da bi zagotavljal spodobne rezultate. Pred kratkim smo pisali o Arteonu z vgrajenim 2,0-litrskim motorjem, ki razvije sicer ”le” 280 ”konjev”, ampak je vseeno dovolj hiter.

AVTOBLOG-vw-arteon-tuning-1 (4)

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG