Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Volvo / Prva serija fotografij v celoti zajeta s kamerami v Volvu XC60
AVTOBLOG-xc60-volvo-barbara-davidson-prva-serija-foto (1)

Prva serija fotografij v celoti zajeta s kamerami v Volvu XC60


Volvo je skupaj v sodelovanju s fotografinjo Barbaro Davidson postal prvi avtomobilski proizvajalec, ki se lahko pohvali z serijo fotografij, ki je v celoti posneta s kamerami v novi generaciji modela XC60.

Volvo je skupaj s sodelovanjem večkrat nagrajene fotografinje Pulitzer nagrad-Barbaro Davidson, pripravil prvo serijo fotografij, ki je bila v celoti zajeta z uporabo kamere v Volvu XC60.

Fotografinja Barbara Davidson je zajela približno 30 fotografij s kamer asistenčnih sistemov. Tako je lahko prikazala mestno središče Copenhagna v povsem novi luči. Omenjena serija fotografij je trenutno postavljena na ogled v Canvas Studios galeriji v Londonu, odgovorni pa trdijo, da bo razstava v naslednjih mesecih potekala tudi v drugih državah.

AVTOBLOG-xc60-volvo-barbara-davidson-prva-serija-foto (8)

Volvo bo v modelu XC60 predstavljal tri nove asistenčnime sisteme, ki v kritičnih situacijah posredujejo in upravljajo z vozilom. City Safety paket opreme bo tako vključeval ‘Steer Assist’, ki bo uporabljal t.i. ‘Oncoming Lane Migitation’ in sistem za nadzor vozil v mrtvem kotu. S temi asistenčnimi sistemi bo novi Volvo XC60 zagotovo eden izmed najbolj varnih avtomobilov v svojem razredu, kot je to za Volvo že nasploh značilno.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG