Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / Prototip Audija A7 med testiranjem ujet v plamenih!
AVTOBLOG-2018-Audi-A7-Mule-Fire-1 (5)

Prototip Audija A7 med testiranjem ujet v plamenih!


Med testiranjem težko pričakovanega modela Audi A7 v osrčju Avstrijskih Alp, je le-tega med vleko prikolice nepričakovano zajel ogenj!

Audijevi inženirji so v osrčju Avstrijskih Alp testirali težko pričakovan model A7, ki naj bi bil načrtovan za prihod na trg leta 2019, medtem ko ga je kar iz nenada ”ujel” ogenj.

AVTOBLOG-2018-Audi-A7-Mule-Fire-1 (1)

Sodeč po govoricah, je Audi A7 vlekel težko prikolico na vrh Alp, ogenj pa naj bi se ”zanetil” med vetrobranskim steklom in pokrovom motorja, kar pomeni, da je najverjetneje prišlo do okvare ene od motornih komponent.

Ko so inženirji opazili ogenj, so vse ”dragocene” stvari vzeli s seboj in stekli iz vozila. Eden izmed cestnih delavcev je ogenj želel ”pogasiti” kar z ročnim gasilnim aparatom, a to ognja ni ustavilo, le širil se je naprej in postopoma uničeval prototip.

AVTOBLOG-2018-Audi-A7-Mule-Fire-1 (3)

Ogenj je potreboval le 15 do 20 minut, da je prototip uničil do neprepoznavnosti, kljub temu, da so gasilci hitro prišli na kraj nesreče. Na srečo, se poškodoval ni noben.

AVTOBLOG-2018-Audi-A7-Mule-Fire-1 (6)

Škandal kot je ta, le dodatno potrjuje pomembnost testiranja, saj se lahko proizvajalci le s temeljitimi testiranji prepričajo o brezhibnosti svojih vozil preden le-ti dosežejo trg.

Audi A7 za leto 2019 bo osnovan na lažji MLB-Evo arhitekturi, le-to pa že uporablja terenski Q7. Dizajn bo uporabljal smernice, ki jih je predstavil koncept Prolouge Concept, več informacij pa bo znanih proti koncu leta.

 

Vir: CarscoopsFotograf: CarPix
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG