Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Land Rover / Project Kahn: Še bolj agresivni Range Rover!
AVTOBLOG-project-kahn-rr-huntsman-price-1 (1)

Project Kahn: Še bolj agresivni Range Rover!


Kot nalašč za tiste, ki se jim zdi, da njihov Range Rover v prometu ne privlači dovolj pogledov mimoidočih.

Lastniki vozil Range Rover, ki bi si želeli še več izstopanja v poplavi velikih ”terenskih” vozil, se lahko obrnejo na podjetje ”Project Kahn” za agresivno predelavo z imenom Huntsman Colors Edition.

AVTOBLOG-project-kahn-rr-huntsman-price-1 (4)

Pri tem podjetju bodo serijskemu Range Roverju z opremo Vogue namestili karbonski sprednji odbijač, sprednjo masko z 3D mrežo, oznako KAHN na pokrovu motorja in prtljažniku ter kar 22-palčna aluminijasta platišča z rdečimi zavornimi čeljusti.

AVTOBLOG-project-kahn-rr-huntsman-price-1 (5)

V notranjosti je moč najti oblazinjenje sedežev v perforiranem črnem usnju, aluminijasta pedala za zavoro in plin ter letvico iz nerjavečega jekla na pragovih vrat.

AVTOBLOG-project-kahn-rr-huntsman-price-1 (3)

Vsi te dodatki le še izboljšajo Range Rover Vogue, ki že serijsko vključuje štiri-področno klimatsko napravo, sprednje ksenon žaromete in zadnje LED luči, kamero za vzvratno vožnjo, 8-palčni multimedijski zaslon na dotik, ogrevane sedeže, ambientalno osvetlitev, digitalne merilnike, ogrevan volanski obroč in bogat nabor asistenčnih varnostnih sistemov.

AVTOBLOG-project-kahn-rr-huntsman-price-1 (6)

V omenjen podjetju lahko predelanega Range Roverja kar naročite. Za prav takšnega boste odšteli  malce več kot 95 tisoč evrov, kar pomeni, da bi si lahko izbrali tudi bolj opremljen paket Vogue SE spec, ki vključuje tudi ”soft-close” zapiranje vrat, prepoznavno prometnih znakov in 360 stopinjsko pomagalo za parkiranje. Kljub vsej opremi, pa serijski zagotovo ne izgleda tako agresivno kot tale!

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG