Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Tesla / Prihaja nova, dostopna Tesla, ki smo jo nestrpno čakali!
tesla-s-toy-02

Prihaja nova, dostopna Tesla, ki smo jo nestrpno čakali!


No, skoraj. Ko bi bil tako čudovit in dovršen električni avtomobil kot je Tesla S res bolj dostopen, bi jih tudi pri nas kar mrgolelo, kot je to moč videti v severnih prestolnicah. Si bo pa marsikdo lahko privoščil vsaj to, otroško električno Teslo.

Pri Tesli v bližnji prihodnosti obljubljajo bolj “dostopen” model. A zaenkrat vam ponujamo najcenejši način, da na svoje dvorišče pripeljete Teslo S, ki vas bo očarala. Pa čeprav gre zgolj za 1,2 metra dolgo otroško igračo.

tesla-s-toy-04

Pravzaprav gre za zelo pristno miniaturno različico modela S, ki je bila razvita prav v sodelovanju s podjetjem Tesla, končni izdelek pa je izdelalo podjetje Radio Flyer, ki sicer že nekaj časa proizvaja tricikle, vagone, skuterje in podobno. Mini Tesla je namenjena tri do osem let starim otrokom, ki skupaj s prtljago ne presežejo 37 kilogramov. Najvišja hitrost, ki jo doseže je 10 km/h in ker je delni produkti podjetja Tesla verjamemo, da so pospeški do te hitrosti verjetno osupljivi.

In kot velika, prava Tesla, ima tudi mala izvedenka možnost dodatne opreme. Osnovni ceni 499 ameriških dolarjev (450 €) je potrebno za srebrna platišča prišteti dodatnih 15 dolarjev (13 €), za baterijo z daljšim dosegom 50 dolarjev (45 €), prav toliko pa tudi za pregrinjalo avtomobila.

Vsekakor nič kaj poceni. Vprašati pa se je potrebno: Si ne bi ravno tega želeli vi kot otrok?

Podrobnejšo predstavitev si oglejte v videoposnetku.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG