Prikaži kategorije
Domov / Znamke / BMW / Prekrasen mat rdeč BMW M4 s privlačnimi dodatki
Photoshoot This Matte Red BMW M4 Is A Thing Of Beauty 1

Prekrasen mat rdeč BMW M4 s privlačnimi dodatki


Za mnoge lastnike, je zaradi izjemno uspešne prodaje vozil kot je naprimer BMW M4, še večja potreba po dodatni predelavi za uresničitev njihovih osebnih želja. Lastnik tega BMW M4 se je odločil za mat rdečo folijo in tako preobrazil vozilo v več kot čudovit primerek v vseh pogledih.

Za večino lastnikov je že samo lastništvo BMW M4 več kot dovolj velik avtomobilski dosežek. Če pa si želite še malo bolj unikaten izgled svojega vozila, pa BMW nudi možnost individualnega zaključka svojega vozila. Če pa tudi to ni dovolj, se pa absolutno splača preveriti, kaj nudi pestra ponudba poprodajnih delov in prevleči svoje vozilo v folijo. BMW M4 je že sam po sebi prava paša za oči in prav zato je potrebno upoštevati slednje opozorilo. Ker je M4 tako zelo priljubljeno vozilo, jih je veliko moč opaziti na cestah, zato se posamezni lastniki želijo razlikovati od ostalih. To je tudi enak razlog, da se je ta lastnik odločil za poprodajno prevleko s folijo svojega BMW M4. Predelavo so izvedli pri IND Distribution, kjer so poskrbeli za kar nekaj poprodajnih vizualnih dodatkov.

Predelava se je začela s povsem običajnim BMW M4, ki ga poganja 3-litrski TwinPower Turbo motor, ki omogoči pospeševanje M4 od 0 do 100km/h v le 4.1 sekundah. Vozilo doseže končno hitrost 250km/h. Resnično je eden najboljših vozil na trgu, saj nudi zavidljivo zmogljivost, kot tudi izjemen zunanji izgled. Za večino, je BMW M4 popolna osnova za odlično predelavo, ki omogoči že tako neverjetnemu vozilu še dodatno vizualno nadgraditev.

Beautiful Matte Red BMW M4 With Aftermarket Parts

Mat rdeča prevleka, ki je dodana tej BMW M4 je odlična izbira. Več kot očitno poudari agresivne linije vozila in dodaja zanimiv, kot tudi prestižni zunanji videz. Biserni učinek prevleke dodaja vozilu tudi različne odtenke barve ob različni izpostavljenosti svetlobe. Po nanosu prevleke, je lastnik želel dodati še nekaj dodatnih delov za bolj športen izgled vozila. Najbolj očiten je sprednji dirkalni spojler, kot tudi novi športni pragovi, zadnji difuzor in spojler na pokrovu prtljažnika – vsi od naštetih so seveda iz zelo lahkih ogljikovih vlaken.

Četudi platišča ostajajo enaka, je čist in eleganten videz še vedno prisoten. Seveda pa so poprodajna platišča korak, ki ga bo lastnik sigurno še opravil. Celotno galerijo slik si lahko ogledate spodaj.

Vir: IND Distribution
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


  1. Gr8_1 says:

    Če gledaš grand tour so to jajca od jajc

AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG