Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / Poslušajte kako R8, TTRS in SQ5 zaigrajo skupaj z orkestrom
AVTOBLOG-Audi-orchestra-commercial (2)

Poslušajte kako R8, TTRS in SQ5 zaigrajo skupaj z orkestrom


Audi je posnel zanimive oglase kjer V10, V6 in I5 motorji v njihovih avtomobilih, ‘zaigrajo’ skupaj z orkestrom in ustvarijo zelo zanimivo glasbo, primerno tudi za bencinske navdušence.

Dandanes avtomobilski proizvajalci porabljajo čedalje več časa in energije za izpopolnjevanje moči in tudi zvoka njihovih pogonskih agregatov. Končni rezultat je, vsaj za prave avtomobilske navdušence, primerljiv z vsakim delom kateregakoli glasbenika.

Le poglejte si to najnovejšo promocijsko kampanjo za znamko Audi. V sodelovanju z Emmy Awards, je ta nemški proizvajalec avtomobilov skupaj zbral orkester, ki združuje ene najboljših zmogljivih avtomobilov s klasičnimi inštrumenti, da so ustvarili tematsko glasbo iz treh televizijskih oddaj, ki so prejeli to nagrado.


Skupaj s klavirji, harfami, violinami in trobili, lahko slišimo modele R8 V10 Plus, TT RS in SQ5 igrati “Where Everybody Knows Your Name” iz serije Cheers, “Love Is All Around” iz oddaje Mary Tyler Moore, in znamenito “Star Trek” glasbo.

Še bolj impresivno je to, da medtem, ko se desetvaljnik iz modela R8 lahko prosto vrti, sta druga dva oba podprta s turbinami, ki v večini primerov zadušijo zvok izpuha, vendar v tem primeru to zagotovo ne igra pomembne vloge. TT RS v nosu skriva 2.5 litrski vrstni petvaljnik, medtem ko SQ5 uporablja 3.0 litrski V6 pogonski agregat, ki skupaj z desetvaljnikom v modelu R8 prispevata k zanimivi raznolikosti.

Menimo, da ravno ta raznolikost le še doda h globini simfonije, vendar končno odločitev prepuščamo vam. Torej kaj pravite na glasbeno simbiozo Audi Sport in manjšega orkestra po ogledu vseh treh videov?

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG