Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Posebni različici Mercedesovega terenca razreda G
avtoblog-mercedes-g-razred-4x4-suv-designo-manufaktur-exclusive (4)

Posebni različici Mercedesovega terenca razreda G


Mercedes je za najbolj zahtevne kupce pripravil dve posebni različici, prva se imenuje ”designo manufaktur”, druga pa ”Exclusive”.

Kupcem, ki jih zanima večja eleganca v legendarnem terencu razreda G, je Mercedes pripravil  dve prav posebni različici. Prva se imenuje ”designo manufaktur”, druga pa ”Exclusive Edition”. Na voljo bosta že ta mesec, kupci pa bodo prve primerke prejeli septembra.

Kupci lahko ”designo manufaktur” paket izberejo pri modelu G350d in G500. Cena za G350d se začne pri 110 tisočakih evrov, G500 pa pri 120 tisočakih. Različica se najbolj očitno loči od osnovne predvsem po dodatkih na karoseriji, kupci lahko namreč izbirajo med tremi barvami zuanjosti, Designo Magma rdeči, Designo Mystic belo ali črno Obsidian barvo. Pri tej različici so na terenca nameščena pet kraka aluminijasta platišča z pnevmatikami dimenzij 275/55, karoserijo pa krasijo tudi črni dodatki na sprednji maski, pokrovov ogledal in prevleko zunanjega rezervnega kolesa.

avtoblog-mercedes-g-razred-4x4-suv-designo-manufaktur-exclusive (5)

V notranjosti  ”designo manufaktur” predstavlja sedeže v črnem Nappa usnju z rdečimi šivi in pasovi, volan linije AMG Performance, dekoracijske elemente armaturne plošče pa v črni ”piano” barvi. Opaziti bo moč tudi strop z vzorcem, ki sledi različici ”designo manfaktur” in ročaje, odete v usnje.

Tisti, ki vam tudi to še ni dovolj in bi radi zapravili še več, pa lahko izberete Mercedes AMG G63 ali G65Exclusive Edition” različici, prva je na voljo od 163 tisoč evrov naprej, druga pa od kar 287 tisoč evrov naprej. Od cenejših različic se ločita po posebni barvi imenovani AMG Monza Grey Magno, zaščiti podvozja iz nerjavečega jekla, AMG športnimi grafikami na karoseriji, dekoracijo v armaturni plošči iz črnega aluminija in ohišjem rezervnega kolesa v odtenku karoserije. Obe različici imata nameščena 21 palčna aluminijasta platišča s pnevmatikami dimenzij 295/40.

avtoblog-mercedes-g-razred-4x4-suv-designo-manufaktur-exclusive (2)

Kupci lahko izbirajo tudi med oblazinjenjem v dveh barvah, armaturno ploščo prevlečeno z usnjem in pa športne sedeže AMG iz Nappa usnja, na voljo v šestih različnih barvah.

 

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


  1. andrej says:

    Znotraj ustreza ,zunanjost pa ni nikakršna,čeprav že celo življenje vozim MB,mi terenec niti najmanj všeč

AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG