Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Aston Martin / Pojavila se je prva fotografija popolnoma novega Aston Martina DB11!
aston_martin_DB11

Pojavila se je prva fotografija popolnoma novega Aston Martina DB11!


Dolgo pričakovana zamenjava za kraljevega Aston Martina DB9, ki nosi ime DB11, bo prvič predstavljena čez mesec dni na avtosalonu v Ženevi, vendar pa se je na spletu pred kratkim pojavila neuradna fotografija omenjenega avtomobila.

Na nizozemski spletni strani Autojunk so objavili omenjeno fotografijo, ki je po spletu vnela vročo debato o tem, ali je fotografija resnična ali je le zelo dobro obdelana. Domnevno naj bi fotografija nastala med uradnim slikanjem bodočega pionirja.

Pomnimo, da bo Aston Martin DB11 kot prvi osnovan na novi platformi oziroma šasiji, ki bo v mnogih drugih novih Astonih. Uradno so potrdili, da bo to podvozje izboljšalo držo, obliko kot tudi tehnološke zmogljivosti vozila.

aston_martin_DB11(1)

K temu bo pripomogel tudi ogromen V12 motor z dvema turbinama, ki bo na zadnji dve kolesi dostavljal 448kW (600KM), na voljo pa bo tudi AMG-jev V8 model, ki bo po vsej verjetnosti zvenel kot popolna motorična melodija.

Zunanji izgled je pri Aston Martinu že od nekdaj posebnost. Vseh 20 izdelanih modelov v svoji 66 letni zgodovini luksuznih športnikov je bilo prefinjeno čudovito izdelanih, vsak poseben na svoj unikaten način. Tudi DB11 se pridružuje tej elitni skupini zapeljivcev in menim, da se bo zelo uspešno predstavil svetovni javnosti.

2017-Aston-Martin-DB11-Concept

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG