Prikaži kategorije
Domov / Znamke / DS / Po novem lahko plačate kar z avtomobilskim ključem
AVTOBLOG-DS3-Connected-Chic (8)

Po novem lahko plačate kar z avtomobilskim ključem


Ker ljudje čedalje več plačujejo s pametnimi telefoni in urami se je znamka DS odločila narediti še en korak naprej in ponuditi ključ, s katerim je omogočeno brezkontaktno plačevanje za manjše vsote.

Predvsem zanimivo je, da ključ ne bo nekakšna draga opcijska oprema, temveč bo pri modelu DS 3 Connected Chic, na voljo standardno. Ključ bo omogočal plačila na plačilnih treminalih do vrednosti 30€ in sicer preko identifikacije z radijskimi frekvencami ali RFID (Radio-Frequency Identification), s čimer bo zagotovil varno plačevanje. Vse kar mora uporabnik narediti je to, da na ključ naloži denar preko aplikacije za pametni telefon. Torej s ključem uporabnik nima direktnega dostopa do bančnega računa, temveč deluje bolj na princip predplačniške kartice, kar je v smislu varnosti in potencialnega zaupanja strank, zelo pozitivno.

AVTOBLOG-DS3-Connected-Chic (2)

“Pri znamki DS vedno razmišljamo o tem, kako omogočiti in olajšati aktivni življenjski slog naših strank, kjer je ključnega pomena interakcija z ostalim svetom in stalna povezljivost. Z DS-ovim brezkontaktnim ključem menimo, da smo dosegli ravno to.” je dejal britanski vodja marketinga za znamko DS, Mark Blundell.

DS je še dodal, da bodo s tem ključem najprej spremljali uporabo in zaupljivost strank do takega plačila, preden bi ga potencialno ponudili tudi pri svojih ostalih modelih.

AVTOBLOG-DS3-Connected-Chic (3)

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG