Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / Po BMW M Performance, še Audi Performance dodatki!
AVTOBLOG-Audi-Performance (27)

Po BMW M Performance, še Audi Performance dodatki!


Audi je uslišal prošnje entuziastov, ki so hoteli več možnosti personalizacije za modela R8 in TT RS ter ponudili linijo Audi Performance dodatkov, po vzoru BMW M Performance linije.

Dodatki bodo najprej ponujeni v Nemčiji čez nekaj mesecev, ti pa bodo imeli moč popolnoma spremeniti zunanji videz modelov R8 in TT RS s tem, da veliko mero agresivnosti vnesejo v samo obliko avtomobilov. Nekateri dodatki so namenjeni tudi izboljšanju zmogljivosti avtomobila in ne le izboljšanju zunanjega izgleda.

Detail

Če začnemo z modelom R8 lahko rečemo, da avtomobil s temi dodatki izgleda bolj kot dirkalnik in ne kot cestni avtomobil. Začenjši s sprednjim podaljškom odbijača in karbonskimi ‘zakrilci’ na obeh koncih sprednjega odbijača. Dodatno dobi R8 še set posebnih 20 palčnih črnih platišč, ki se lepo ujemajo z novimi, športnejšimi stranskimi pragovi. Zadaj najdemo ogromen karbonski ‘spojler’, z nosilci v obliki labodjega vratu, zelo agresiven zadnji difuzor in stranska, karbonska ‘zakrilca’. Izbira dodatkov se nadaljuje tudi v notranjosti, kjer najprej v oči pade v alkantaro oblečen volan z rdečo oznako na vrhu volanskega obroča, ki označuje ‘nulto točko’ volana.

Model TT RS je na voljo s paketom aerodinamičnih izboljšav, ki so skoraj enake kot pri večjem, dražjem in zmogljivejšem bratu. Spredaj torej ravno tako dominirajo dodatna ‘zakrilca’, nov podaljšek odbijača (splitter) in posebne obrobe odprtin za zajem zraka. Ravno tako si lahko omislimo tudi drug pokrov motorja.

Static photo Colour: catalunyared
Tema se nadaljuje s setom identičnih platišč, kot pri večjem modelu R8, zadaj pa se zaključi s karbonskim spojlerjem, zlatimi zaključki akrapovičevega izpušnega sistema in novim difuzorjem. Tudi v notranjosti je izbira dodatkov podobna kot pri večjem bratu, dodatno ponujajo le karbonsko ojačitev, ki se lahko namesti namesto zadnjih sedežev in tako izboljša togost samega avtomobila.

 

Stranke obeh modelov, bodo ravno tako imele možnost izbire med dvema različicama nastavljivega vzmetenja, kjer bo glede na izbiro, kupec sam  lahko nastavljal dva, oziroma v primeru boljšega, celo tri parametre delovanja vzmetenja. Ponudili bodo tudi nove, izboljšane zavorne cevi.

Detail

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO AVTOblog Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG